Calma és la paraula que per a nosaltres descriu millor aquell sentiment profund que ve de molt endins i que ens indica que estem en pau amb nosaltres mateixos, que anem pel bon camí, que tot va bé…, que ens hem retrobat amb la nostra essència.

Calma és per a nosaltres un estat de l’ànima que assolim al llarg del nostre viatge cap a nosaltres mateixos. S’expressa a través de l’equilibri, la bellesa i el benestar, i aquests son el nostre motiu de recerca constant, allò que ens mou, allò que ens fa vibrar i que dóna sentit a la nostra feina.

Perquè creiem que tots hem vingut aquí per a recordar-la i recuperar-la, per poder-nos sentir en plena harmonia amb la vida i amb nosaltres mateixos.

La nostra essència es diu Calma. És allà d’on venim, i allà on tenim la necessitat de tornar-hi. L’origen i el destí.

Calma neix amb aquest propòsit: acompanyar-te de la mà en aquest apassionant viatge, en què nosaltres hi posem tots els nostres millors tractaments, massatges, rituals i assessorament nutricional, al servei del teu camí de transformació.

Perquè Calma, com a centre, és fruit també d’un camí de transformació propi, d’una evolució personal i professional cap a una mirada holística i global de l’ésser humà.

La persona entesa com un tot, una unitat, de la qual n’hem de tenir en compte tots els seus aspectes, plans o dimensions, ja que tot en nosaltres té el seu reflexe: dintre és afora, equilibri interior és bellesa exterior, benestar emocional és benestar físic… Així, doncs, les nostres alteracions o deajustos —físics, mentals, emocionals i espirituals— s’interrelacionen màgicament entre ells, otorgant-li sentit a tot allò que ens passa.

L’equilibri, la bellesa i el benestar mai més aniran per separat i configuraran les diferents cares d’un mateix prisma.

Calma és per a nosaltres simbòlicament una pedra preciosa, situada en el nostre nucli, que tots busquem en nosaltres mateixos, i que ens convida a emprendre el viatge de la nostra vida.

Laura González Puga

Fundadora i directora del centre, crea Calma fruit de l’evolució personal i professional. Avui transforma l’energia de més de 20 anys en el món de la cura personal per portar-la a aquests apassionants nous temps de consciència.

L’equip de professionals de Calma